Εκδόσεις

Οι εκδόσεις της Ε.Φ.Α. περιλαμβάνουν : 

Το περιοδικό «Ανθέμιον».

Την σειρά των επτά (7) αρχαιολογικών οδηγών με τίτλο “Αρχαιολογικοί Περίπατοι γύρω από την Ακρόπολη”.  Οι επτά οδηγοί (συνολικά 230 σελίδες ύλης) περιέχουν 193 πρωτότυπες φωτογραφίες, 85 χάρτες και αρχιτεκτονικά σχεδιαγράμματα.  Είναι το πρώτο πλήρες, συνοπτικό και επιστημονικά επιμελημένο έργο για το αρχαιολογικό κέντρο των Αθηνών.

Βιβλία γραμμένα από αρχαιολόγους με σημαντικό έργο  που φέρουν τους τίτλους:  “Έγραψαν για την Ακρόπολη”, “Η Δημιουργική Όραση”, “Από την Πνύκα στο Παγκράτι”, “Πρόσωπα της Ακρόπολης” .

Νέα έκδοση στην αγγλική γλώσσα : “200 years the Parthenon Marbles in the British Museum”. New contributions to the issue.

Κάρτες (με θέματα γλυπτών και μνημείων αρχαιολογικών χώρων).

“Αυτοφυής βλάστηση στους αρχαιολογικούς χώρους” (Πρακτικά διημερίδας)

Οι εκδόσεις της Ε.Φ.Α.  διατίθενται στο γραφείο της  ή μπορούν να παραγγελθούν τηλεφωνικά  ή μέσω e-mail και να σταλούν με αντικαταβολή μέσω των ΕΛΤΑ.

Επίσης, μπορείτε να βρείτε τις εκδόσεις μας στα πωλητήρια του Μουσείου Ακρόπολης.

Ακόμη, μπορείτε να βρείτε την σειρά των αρχαιολογικών οδηγών στα πωλητήρια του αρχαιολογικού χώρου Ακρόπολης, του Διονυσιακού Θεάτρου, του αρχαιολογικού χώρου της Αρχαίας Αγοράς, της Ρωμαϊκής Αγοράς, της Βιβλιοθήκης Αδριανού,  του Μουσείου Στοάς Αττάλου, του αρχαιολογικού χώρου του Κεραμεικού και του αρχαιολογικού χώρου των Στύλων  Ολυμπίου Διός.


Σύνδεσμοι Εκδόσεων: Βιβλία –  Σειρα Αρχαιολογικών Περιπάτων –  Κάρτες –  Ανθέμιο